Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Bu kapılar, yangın alarmı verildiğinde yahut yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın sırasında insanoğluın hızla dışarıya çıkmasını sağlayıcı özel olarak tasarlanmış kapılardır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıhun dumanın ve güçlü ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yavuz ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat peşışını getirmektedir.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu ilişkii yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Olası yangın veya herhangi bir muhatara yerinde binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve ait gestaltnın eminğini sağlayan bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın baplarında ki en önemli hususlardan birisi ise mualla ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu yangın kapısı duruma istinaden yangın esnasında esrarın sızmaması ve insanların ziyan görmemesi muhtevain özel zir konstrüksiyonlı malzemeler kullanılmaktadır. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Report this wiki page